Ook Jef Dries enthousiast terug uit de Mercantour

Er bereikte ons het bericht dat Jef Dries uit Weelde zopas enthousiast is teruggekeerd is van een 8-daagse trektocht van net geen 200 km door het Frans nationaal natuurpark Mercantour. Daarbij blijkt hij, zoals bv. eerder ook Ellen Maertens, dankbaar gebruik te hebben gemaakt van de info op deze site waarbij wij op onze beurt zeer blij zijn Jef te hebben kunnen helpen bij het voorbereiden van zijn tocht.

Anderzijds waren er trajecten die ons tot dusver onontgonnen terrein zijn zodat wij op onze beurt wellicht nog zullen gebruik maken van zijn info.

Vooral het tochtgedeelte langs de fortengordel ten noord-westen van het stadje Tende en ten westen van de Col de Tende / Colle di Tenda, staat op mijn verlanglijstje.

Jef blijkt ook heel erg onder de indruk te zijn geweest van de goudgemzen en steenbokken die hij tijdens zijn trektocht heeft ontmoet. In dit nationaal natuurpark zijn er heel wat van die beestjes terug te vinden en je moet er al heel wat moeite voor doen om GEEN van die beestjes al dan niet van vrij nabij te ontmoeten.

Zijn uitgetekende tocht vind je alvast via deze link op de website van Wikiloc.

Powered by Wikiloc
Share this:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.