Een wandelseizoen is voorbij, een nieuw seizoen komt er aan

De tijd vliegt snel en onze voorbije trektocht lijkt door de beslommeringen van alle dag alweer lang voorbij. Door allerlei drukke bezigheden ook nog geen tijd gehad om verder te werken aan deze site, laat staan om het verslag van onze jongste tocht neer te pennen.

Blij ben ik alvast dat ik vorige zomer minstens 4 personen met zowel mijn website als met mijn persoonlijk advies op weg hebben kunnen begeleiden.

Jef Dries bezorgde mij alvast een uitgebreid verslag over zijn tocht in juni. Er wordt dan ook volop gewerkt om zijn ervaringen in deze website op te nemen. Verder was er ook nog ene Wim Boonstoppel die we hoopten onderweg te ontmoeten, maar door slechte navigatie van ondergetekende, hebben we mekaar mislopen.

Daarnaast was ook Jean-Claude Gabriel dankbaar voor het verstrekte advies en over de tocht die hij heeft gemaakt.

En zopas bereikte ons een mailtje van Jos Kooter. Ook hij was opgetogen over de tocht die hij heeft gemaakt.

Zowel de website als het verstrekte advies vond hij een grote hulp. Over bepaalde gedeeltes van zijn oorspronkelijke plannen heb ik namelijk bepaalde reserves geformuleerd terwijl ik dan weer zijn schrik voor de Pas du Mont Colomb (naar aanleiding van een commentaar op een andere site) ongegrond vond.

Schrijft hij:

“Mede door jouw mails hebben we die wandeling gemaakt (Mercantour) en het was geweldig. Pas de Colomb was geen enkel probleem, sterker nog, prachtig. Dank voor je mails, het heeft ons enorm geholpen.”

Het hoeft geen betoog dat dergelijke reacties mijn energie om aan deze website verder te werken, een boost geven. Maar alsof dit niet voldoende is: bij monde van Willy Jespers liet ook trekkersgroep Schampavie weten dat ze mijn website heeft ontdekt en dat zij volgend jaar het natuurpark Mercantour willen verkennen.

En de boer: hij ploegde voort.

Share this: