Wegens overvloed aan pogingen tot spam helaas geen reactiemogelijkheid

Nadat ik de redactiemogelijkheid op deze website een aantal maanden had afgesloten, heb ik die gisteren opnieuw geopend. Waarbij ik dacht dat de pogingen tot spam ondertussen zouden zijn opgedroogd, blijkt dit ijdele hoop te zijn geweest. Ondertussen waren er namelijk opnieuw 22 pogingen tot spam.

Pogingen wel te verstaan want omdat elke reactie moet worden goedgekeurd, bereiken deze reacties met spam nooit de eigenlijke website zodat de bezoekers van deze site daar geen rechtstreekse last van ondervinden.

Maar voor mezelf is het wel telkens die totaal overbodige mails (waarbij veelal met Chinese of Japanse lettertekens) uit mijn mailbox en uit de toelatingslijst van deze website verwijderen.

Tot mijn spijt moet ik dan ook opnieuw de mogelijkheid om om deze website te reageren, blokkeren.

Wie mij evenwel wil bereiken, kan dat steeds via mijn e-mailadres: voornaam.naam@skynet.be.

Waarvoor mijn verontschuldigingen,

Nico Callens

Share this: